Over ons

 

Het ontstaan van Whiskytaste kent zijn oorsprong in het jaar 2015. Tijdens de zoektocht naar goede whisky's kwam Gido van Wenum op het idee zijn passie met andere mensen te delen. Het heeft geduurd tot februari 2016 voordat Gido ook daadwerkelijk Whiskytaste heeft opgericht. Hij heeft deze keuze gemaakt om zo meerdere mensen kennis te laten maken met het product dat hem zo inspireert. 


Gido van Wenum is geboren in het jaar 1984. Gido is geboren in Tiel en woonachtig in Culemborg. Naast whisky heeft Gido nog een tweetal hobby's. Deze bestaan uit voetbal en duiken. Tijdens de studieperiode is Gido in aanraking gekomen met het interessante product whisky. Door de interesse heeft Gido zich gefocust op de achtergronden, herkomst en smaken van de verschillende soorten whisky. Deze hobby is groter en groter geworden. De hobby in combinatie met de huidige werkzaamheden als procesmanager bij een aannemer maken het een bijzondere combinatie voor het geven van een whisky proeverij.   

 

Whiskytaste richt zich voornamelijk op de beginnende whisky drinker/genieter. Whiskytaste wil de kennis, ervaring en smaakexplosies graag delen met zoveel mogelijk mensen. Hier zijn de arrangementen voornamelijk op afgestemd. Aanvullend hierop kunnen ook bijpassende sigaren worden besteld.

  

  

"Hopelijk kan ik jullie tijdens een proeverij net zo enthousiast 

maken over het mooie product Whisky als ik dat ben"


Gido van Wenum